Jak se líbí Postřehy kamery MF?


18.07.2008 11:35 Míra Kameraman

Slyšeš jsem již několik kladných i záporných hodnocení na ,,Postřehy kamery MF´´ chtěl bych zde vás poprosit o zhodnocení těchto postřehů z každých závodů, pokud možno co vnich chybí a co přebejvá.

Děkuju za reakce na toto téma!

Váš Kameraman Miroslav Frouz

Komentář k článku


17. 08. 2008

JO,  to je mi jasný.:)

Petr Únětice



17. 08. 2008

Tak a spát a trénovat! :-)

Kaja - Krašovice



17. 08. 2008

čau Míro naše útoky asi nemáš co? jak nás tak i naše ženy .......z Kouta..... prosim mrkni se .dík

Petr Únětice



16. 08. 2008

Na stránkách přibyly videa z D. Hradiště ještě přibyde noční trénování 3 nej. a zítra tu budete moc najít i videa z Kouta , Dražovic a Obytec

Miroslav Frouz



13. 08. 2008

Ale jde to zvládat, jen nadechnout a je to....;-) Nemusíme pospíchat..bohužel to vzniklo už na začátku tím, že videa posíláš jednotlivě, proto je lepší naučit lidi, aby chodili pravidelně na stránky a na videa si počkali a pak si je každý jak chce stáhnuli. Viz fotky, nebo třeba výsledky atd. prostě: "po závodech to bude a tečka".
Kisl o DVD tady už bylo jedno vlákno, prý bude;-) Já mohu stejně tak nabídnout, kdyby chtěl někdo všechno co mam nafoceno, pěkně pohromadě na jednom CD, tak po skončení ligy, třeba na vyhlášení mohu dotáhnout pár CD kopií;-)

Kaja - Krašovice



12. 08. 2008

to Míra: Pokud něco takového člověk dělá, je to vždycky tak trochu neuznalá práce, protože nikdy se nezavděčíš všem. Ale dobrá kritika je třeba: nutí člověka na sobě i na tom, co dělá, více pracovat a tím to všechno neustále zlepšovat. Není třeba se rozčilovat nebo to svádět na techniku. Být Tebou vezmu si i z té kritiky hlavně to pozitivní :o)) Mimochodem co se týká těch postřehů, tak Fany má pravdu - ty opakující se stejné záběry moc dobroty nenadělají...

angel



11. 08. 2008

1.Tak určo je důležitý, aby bylo věděno, že fany je holka...
2.Nu a pak je důležitý vědět, že vždycky bude někdo nespokojený;-)
3.Mě se to celkově líbí a důvody o baterkách atd. stejně nikoho nezajímají :-D Prostě, když tě to baví dělej to podle svýho a když přestane, tak to nedělej. Celý. Hehe..

Kaja - Krašovice



01. 08. 2008

oukej, oukej... já se jen zeptal... oukej..

Kaja - Krašovice



01. 08. 2008

Škoda mno, hele a točils i nějaký videa v Nekmíři a Hradišti? Bych se na nás kouknul jako inspiraci a hledání chyb :D

Kaja - Krašovice



31. 07. 2008

Nejsou to Offspring a Americana? :-)

Kaja - Krašovice



31. 07. 2008

Hehe...řekl bych o 100% lepší ty postřehy!
Btw. prosím Tě pošli mi ten můj zázračný výkon...ď.

Kaja - Krašovice



24. 07. 2008

Jo a ještě maličkost k těm videím na netu: Janovice byly šestým (VI) a ne čtvrtým (IV) kolem ZČHL... :o)))

angel



24. 07. 2008

Taky si myslím, že by to mohlo být akčnější - vždyť jsou to postřehy ze závodů, ne?  Takhle to skoro vypadá, jako bychom tam všichni jen odpočívali a procházeli se... :o))

angel



20. 07. 2008

Postřehy z Janovic jsou hodně super! Ta rychlost! :) Solo role našeho trojáku je úžasná :-D

Kaja - Krašovice



18. 07. 2008

Týjo a Míro a nedokázal by tě tam třeba někdo hodit? Víš jak, přisednout do nějaké Avie atd...
Je to škoda, ptž videa jsou hrozně fajn a hodně moc lidí si je stahuje. A to nejen nás pár co to okomentuje :-) nebo si o ně konkrétně napíše.

Kaja - Krašovice



18. 07. 2008

Hehe, tak tedy názor: Je to libový vidět útoky atd. (hlavně konkurenci, že? :D ) Líbí se mi střih dvou kamer, nevím jestli to řešíš tak, že i stopy jsou na sobě na čas posazený. Ale asi ju. Vyšší kvalitu jsme už probírali, za tu bych se přikláněl, na úkor většímu objemu dat. Nu a celkový sestřihy bych klidně nechal bez slovního komentáře, jen nářez muziku a střihy, z kterých mam občas husinu :o)) Týjo a na konci sezony DVD serie "ZČHL 2oo8".

Kaja - Krašovice



18. 07. 2008

To se nedá záporně hodnotit. Jinak doufám, že nám pomůžeš zdokumentovat soutěž ve Strážově . Jako pořadatele, bude mít velkou honičku. Uvítám každého dobrovolníka, který nám po ukončení akce věnuje nějaké to video. Předem děkuji .

Honza - Strážov