Dotaz


14.02.2009 13:36 Petr Únětice

Zdravíčko.
Chtěl bych se zeptat členů rady,
jak bude brán zřetel na mašinu na které bude namontován  karburátor Weber.

(jestli bude brán jako nedovolená úprava na mašině,nebo jak?)

Předem děkuji za odpovědi.




Komentář k článku


04. 05. 2009

souhlasim s PAP, pohár koupíš jen jednou a další roky jen doplňuješ cedulky s družstvem, který ho vyhraje. Taky se radši pochlubim s pohárem než s dvouma béčkama který jsem někde kdysi vyhrál. Myslim že by todle ligu docela dost obohatilo. Dobrej nápad krťajs =)

matty- Únětice



28. 04. 2009

Žádný pouštění se do Léni :)) Jde o názory a vlastně i možnosti jak to celý dopadne.
Beru na soutěži, že jsou poháry doplňovány věcnými cenami, je fajn, když si je pak družstvo může rozdělit. A i pořadatel se předvede "jak je schopný" shánět dary, sponzory atd. Ale v celkovém hodnocení ligy by, možná než peníze, byly hezký poháry a pak plakety, třeba do 10. nebo 15. místa.(plaketka stojí 100,- včetně gravírování).

Kaja - Krašovice



27. 04. 2009

Koukám, že na tento problém je mužský pohled a ženský úplně odlišný. Já osobně nemám zrovna potřebu se dívat a kochat poháry, které jsme vyhráli. Možná vám to přijde divné, ale já jsem radší za nové 2 hadice než za pohár, na který se jen práší. Toť můj názor a teď se do mě můžete pustit (viď Kájo :o))

Lenka Šmídlová



24. 04. 2009

Ani sem to nechtěl komentovat, ale přijde mi, že se z těch peněz dělá hrozná věda, když vezmu, že v rozpočtu celoroční působnosti jednoho družstva v lize je první příčka  +-7% nákladů...(doprava na tréninky/soutěž, materiál, strava atd. a čaaas). Tak si myslím, že jestli to někdo dělá kvůli financím, tak neumí počítat.
Taky bych radši kvalitní pohár, na který se může prášit. Častěji si výhru uvědomím v hospodě/hasičárně/klubovně, když kouknu na poháry, než když se podívam do krabice s hadicema, že jedna z nich je výhra.

Kaja - Krašovice



22. 04. 2009

Myslím, že v dnešní ne zrovna příznivé době, můžeme být rádi, že vůbec nějaké ocenění celkového pořadí bude.  Když se to někomu nelíbí nebo je mu to málo…..každý má přece možnost sehnat sponzora, aby bylo na víc… A pokud aspoň nějaké peníze jsou, tak zase proč je na konci nerozdat, kdo ví, co kdy bude a myslím, že ten, kdo odjede celou ligu a ještě se dokáže umisťovat na předních příčkách, si aspoň malé ocenění zaslouží - minimálně za tu dřinu a čas, který tomu věnuje...

K těm pohárům místo peněz: je úplně jedno, jestli je pohár velký nebo malý, honosný nebo jednoduchý….. každý je cennou trofejí, týmovým úspěchem, ke každému se pojí jiný závod, jiné zážitky a to je samozřejmě víc než peníze.  Nicméně poháry je oceněno každé kolo ZČHL, takže vyměnit finanční bonus za konečné pořadí za další pohár mi přijde tak trochu demotivující. K čemu pak bude přecpaná síň slávy, když nebude za co a s čím na závody jezdit. Někdo si řekne, že 1000-6000 není žádná velká částka, ale já si myslím, že ve valné většině SDH se každá koruna počítá…

Putovní pohár za první místo by nebyl špatný, bojovat o jeho „urvání“ by bylo zajisté zajímavé, nicméně je to asi tak, jak píše Luděk, bez sponzorů jsou možnosti značně omezené…

Angel



22. 04. 2009

Zdar Krťajs, bohužel se prozatím nepodařilo sahnat generálního sponzora, a tak je letošní rozpočet hodně přiškrcený. Proto jsou letošní odměny takové jaké jsou. Koukni jaké byly loni a jaké teď.

http://www.zchl.cz/web_view.php?cisloclanku=2008050201

Putovní poháry by byly dobré, ale v současné finanční situaci bohužel neúnostné.

Luděk Bech



21. 04. 2009

webery na mašině...hm.. Únětice šlapou :)

Kaja - Krašovice



18. 04. 2009

karburátor WEBER je povolen.
VH - za  radu

HRANIČKA VÁCLAV