časomíra


24.09.2008 23:57 Lukáš Hromada

Zdravim lidi, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví nebo nemá přímo schéma jak udělat komplet celou časomíru.

Komentář k článku


03. 10. 2008

Milane...prozkoumal jsem to..neboj. Já jen, že se poslední dobou objevilo dost plánu na časomíru pod PC a to je cesta rovnou do pekla..proto sem přihodil Pejchymu plánek dostatečně jednoduchý a lidem, který tomu rozuměj, pochopitelný..

Anděl: jednou bych chtěl být tak velký jako Ty a umět všechno co Ty, možná nešlo o kritiku, ale o věcnou připomínku, včetně nasměrování správným směrem..jenže..to kdybys poznala, neremcala bys;-) stay rlx!

Jak říkáš Luďku.. :D :D v těch 7:02 to byl jeden z těch hodně pozdních návratů :D

Kaja - Krašovice



25. 09. 2008

Nesmíte zapomenout, že Kája většinou píše po protančené noci, takže mu prsty skáčou po klávesnici jako nohy na parketě ;-) 

Luděk Bech



25. 09. 2008

to Milan: Nic si z toho nedělej, kritika čehokoli, ač třeba nepoznaného, jde Kajovi na jedničku, i když je někdy hůře pochopitelná...:o)))

Angel



25. 09. 2008

Nu hlavně tu časomíru používejte na PC, nejlíp na WIN os...pecka,fakt!:-)))) Nechci vyčíslovat zpoždění smyčky programu, která poběží pod WIN nebo DOS... ale jsou to řádově víc než setiny... setiny sekundy nepřesnosti! Nehledě na stabilitu a vůbec náročnost. Prosím "v jednoduchosti je krása"! např... docasně uložený soubor časomíry
atd... a hlavně... z šuplíkových zásob asi tak za 500,- a to je jen TTL logika nemluvě o řešeních s mikroprocesorem...

Kaja - Krašovice



25. 09. 2008

zdravim lidi, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jak udělat komplet časomíru. kdyby někdo měl nějaký schémátka bo něco a mohl to poskytnout byl bych rád...

pejchy