Bučí , Krašovice


23.06.2008 08:16 tonda

Tak co říkáte dalšímu dvoukolu? Bučí bylo celkem v pohodě , v Krašovicích mě zklamala fronta na pivo (20 minut norma) a že po začátku kategorie muži již nebylo jídlo.......Jinak taky ok.

Komentář k článku


27. 06. 2008

To Jarda: Já to řikal taky ve svym příspěvku v jiném threadu, že je mi příjemnější oslovení závodníci. Teď je to pouze na radě jestli to protlačí do pravidel. Osobně se za to taky přimlouvám a myslím že nebudu sám kdo tohle podpoří. Minimálně jsem už tři.

Libor Skala



25. 06. 2008

oj 1:0

Kaja - Krašovice



25. 06. 2008

to Kaja: Doporučuji směrnice požárního sportu, kde je přesně uvedené, jak se postupuje při podávání protestu, pak Ti bude jasné, proč protest neřešila rada...

to Honza: super fotka, už jsem na ní taky koukala - 7 statečných jsou proti nim čajíčkové :o)) - nádherný start!

 

angel



25. 06. 2008

Však jo...dala protest, ten byl uznán, ok! (většina lidí řešila následné chování Lukavice). Jen tedy nerozumím tomu, že protest neřešila rada, ale hlavní rozhodčí.

Co se týče koše, taky to nikdo nechce vracet, ale předejít případným nedorozuměním pro příště. Jasný výklad pravidel a jasný dodržení. A v tomhle případě rozhodčí nabyl dojmu, že to nebylo podle pravidel a je to.

Kaja - Krašovice



24. 06. 2008

Puška: video jsem přidával až po tvém příspěvku, který se editací přesunul až na první místo.
Nerad bych rozpoutával diskuzi na tohle téma, poskytuji jen záznam co mám...ale v pravidlech je:
"Koš musí být našroubován před ponořením do vody, po kterém následuje spojení sacího vedení, savice musí být sešroubovány." tipoval bych, že rozhodčí neviděl šroubování, ale naražení koše..pohyb levý ruky na sítu koše ani pravé ruky (v případě že by se šroubovalo savcem a ne košem) vidět na videu moc není. Možná, že nebyl viděn ani při závodu. Zřejmě proto rozhodnutí, které padlo. Ale jen moje domněnka..fakt nevím.

Kaja - Krašovice



24. 06. 2008

Pár fotek z Úherec: Úherce
Něco malinkato z Bučí: Bučí
Trochu víc z Krašovic: Krašovice
A video Vřeskovic: Vřeskovice

Kaja - Krašovice



24. 06. 2008

Chjůůů, jsem čekal kdo vytáhne "závist" k Lukavickému výkonu. Sorry..ale není co závidět ;-) Radši si jich budu vážit jako lidí, než jako skvělých strojů co zaběhli lepší čas.
Na EX jsem byl asi na 15ti závodech a atmosféra při závodech se s "rodinou atmosférou" na ZČHL nedá srovnávat. To samý noční pařby. Ale tohle je jen můj osobní názor, možná to tak není.

Btw (fascinuje mě, jak nikdo neřeší, že "žlutá" byla Mirinda a ne "Makro žlutá" za 3,50 2l, a že "cola" byla Pepsi a ne "Makro cola" za 3,60 2l. Holt cena je rozhodující. Mimochodem máslo ve velkým Tescu je teď levnější, nějaká akce asi...).

Kaja - Krašovice



24. 06. 2008

Tak jsem si donedávna myslel , že na stránky nechodí lidi komentovat problémy při soutěžích ZČHL . Pěkně se to rozjelo.:-))) To je dobře..  
Jinak sestavování rady se mohou účastnit pořadatele soutěže nového ročníku a soutěžící umístění v kategorii muži do 15.místa a ženy do 7. místa. Tak se snažte o pěkné umístění, aby jste měli nějakou tu páku ..:-))) K otázce Vřeskovic: Budu moc rád , když nám to kluci ukážou,  jak pracují s košem. Něco jsem zahledl, ale ještě jsem to moc neřešil a k nedělnímu protestu jsem hlavnímu rozhodčímu předal jenom čas zápisu výsledku do počítače. To dostanu od Vřeskovic pěknou nakládačku co ? :-)))  Budeme nohama pevně n zemi. V pravidlech je (sací koš našroubuje před ponořením do nádrže). Podle rozhodčího nebyl našrobován. Možná by nebylo špatné přidat klauzuli , že závodník se bude držet koše nebo savice, aby bylo prokázáno zašroubování koše . Jako to je u štafety 4x100 m.. Co na to říkáte ?

Honza - Strážov



24. 06. 2008

Ale to bylo myšleno tak, že jejich start sezony nebyl zrovna šťastný... nic víc, nic míň ;-) Díky editaci se příspěvky přehodili..tzn
24.06.2008 14:01:45 patří před 24.06.2008 13:51:36

Kaja - Krašovice



24. 06. 2008

4Angel: Ale ju napsala: "...dobře vím, možná líp než Ty..." 24.6. 6:50:05 :o)

Nu což....Lukavice má konečně body, vlastní pokažený ((editováno)) začátek se snaží dohnat a třeba budou nakonec i lepší a já jim to budu přát, ale myslet si o nich budu stejně svoje :o)

Kaja - Krašovice



24. 06. 2008

to Kaja: Věc názoru. Ty sis to možná tak přečetl, ale nezapomínej na slůvko "možná", což rozhodně není "všechno"..:o)

Tu Lukavici vidí každý ze své strany asi trochu jinak, nicméně ať už je to jakkoli, vulgarita  Kajo nikdy ničemu nepomůže...

angel



24. 06. 2008

to Jarda: Minimálně tři...já s tím,jak to popsal divák, taky souhlasím...

angel



24. 06. 2008

Anděl... asi víš všechno líp než já..;-) Vážím si toho.

Mně by ani nevadil protest Lukavice (přece na něj měli právo!), jako spíš jejich chování po něm...přístup k ostatním družstvům atd. "to jsme s Váma zas vyjebali co?" (a to skoro cituji jeden modro-žlutý dres) Ale ono se říká: jak se do lesa volá...

Kaja - Krašovice



24. 06. 2008

To Jarda: Ahoj, jsem ráda, že víš, jak to bylo. Myslím, že velikost pochybení i ten „taktický tah“ je věc názoru. Právo na to prostě měli. Ale souhlasím s Tebou, že by byla škoda, kdyby se ze ZČHL vytratila ta pohoda a zdravé sportovní napětí, které tam vládne očividně víc než na zmiňované Extralize (kdo byl v Úhercích, ví, o čem mluvím).  Nicméně.. mám takový dojem, že první podnět k podání protestu nevyšel přímo od lukavických závodníků na dráze, tak bych je neházela všechny do jednoho pytle. Víš, jak to je: přej a bude Ti přáno…

angel



23. 06. 2008

Jak říkám, zeptejte se na jaké soutěži se snědlo víc masa a guláše a polívky...o pivku nemluvě...zatím to byl rekord.
Už při propočtech na začátku jsme hodně nadhazovali, aby byla rezerva, podle počtu přihlášených družstev. Těším se do Poděvous jak si to vychytáte ;-) U čeho Tě ty ceníky přišli nadhozený? U vody, u tatranky, nebo u coly? V čem to bylo jiný než na jiných kolech (Lukavice,Seč, Bučí 08)? Chytáš se jedněch nanuků (jak jsem psal, na kterých to bylo nedopatřením, za který se tedy omlouvám)...měla sis dát pivko a nanuka koupit v Tescu.

Kaja - Krašovice



23. 06. 2008

K výtkám: Nedostatek jídla? Když jste žrouti a sežrali jste asi 60kg?:) To prostě odhadnout na kusy nelze. Platí pravidlo "kdo dřív příde..." Cena mražených výrobků byla vyšší díky malé nepozorností. Přesto se všechno prodalo, tzn nebyl to asi až takový problém.
Tondo: K pivu..kdyby si na každý pivo čekal 20 minut a vzhledem k vypitým 2200 pivům...to by jsme tam byli ještě dneska..co?
S hymnou taky souhlasím, přesně proto jsme ji zařadili do programu..a mohlo by to být snad i v pravidlech.. dyť je to tak hezká písnička!

Kaja - Krašovice