Aktuality KOUT NA ŠUMAVĚ


02.08.2008 22:41 Jirka-Kout

Tak areál je uklizenej, Hůreckých automobil v Koutě v opravně, sud jsme dopili, ostatní pokračují v hospůdce.. To bude zejtra zase soutěž :-D už se na to těším..

Komentář k článku


05. 08. 2008

Tady je něco pro pobavení (sorry kluci ale fakt si to zasloužilo cenu pro smolaře) Kamenice_v_Koute.mpg - 27.18 MB

Libor Skala



05. 08. 2008

Možná bych ještě doplnil náročnější vylévání hadic. Přeci jen protlačit všechnu vodu přes céčka dopředu trvá dlouho. Vloni bylo tuším béčko u rozdělovače a voda se vylévala za stany, ale zas tam byla kaluž. Leda natáhnout hadice od rozdělovače dolů. 12ka byla vynikající. Moc pěkná soutěž. Už se těším na článek.

Libor Skala



05. 08. 2008

Tak ja musim jenom souhasit...ja sel v sobotu v Koute do dvanactky, a protoze jsem ridil na prejezdu, tak jsem se nemoh moc rozsoupnout, ale vsechny tri byli opravdu vynikajici...mel jsem jen strach aby me vecer neprotahly, ale i to bylo v pohode....:-))

Jinak kdyz uz se tu rozepisujeme, tak soutez v Koute myslim docela v pohode...jen bych mozna trochu vycetl zvlneny koberec kolem zakladny, ale to nikomu zadne velke problemy nedelalo a pro kazdeho to byly podminky stejne, takze v poho...

Co me vic rozladilo, byl hlavni rozhodci, ktery nejprve sam uznal protest klukum z krasovic(tak jsem to aspon slysel-ze to ani neresila rada) a pak sejmul holky ze sece...nechci tu resit zda to ci to bylo spravne, ale nemuzu se zbavit dojmu slona motajiciho se v halde porcelanu....

Ale jinak fakt dobry a ja osobne do Kouta zase za rok rad vyrazim....a ne jenom na to vyborny pivecko.. ;-)

Milan Polívka



05. 08. 2008

Koutské pivo, je opravdu vynikající. Já osobně jsem se těšil na tu černou 14 cku .. :-) To je prostě “Koutský korbel“ s plnou parádou. Moc pěkná je i dráha . Je to zpestření pro závodníky, když běží od startu do čáry nástřiku z kopečka. Jinak moc gratuluji k dosažení rekordu ligy. To se klukům z Brodeslav povedlo, zaběhnout čas 16,80 s. Jen tak dál.

Honza - Strážov



05. 08. 2008

No jo, minulý rok se chudáčkové přežrali, tak letos měli naordinovaný půst! :o)) Ne, ne, ne, už žádní slimáci! Když už jsme tedy u toho Kouta, jak Ti chutnalo černé koutské pivko? Nám s holkama jo, akorát jsme si ho měly asi dát víc - nějak nemá ty správné účinky, na které nás nalákali...:o)))

angel



05. 08. 2008

Náhodou, když si odmyslíš ta tykadýlka, domeček na zádech a všechen bordýlek v něm, tak ta nožička je ....mooooc fajnové masíčko! :o)) Ale to my z větrné hůrky víme už dávno akorát neposíláme osadníky naší hlemýždí farmy napást k závodníkům do stanu nebo dokonce rovnou do bot...:o)) Jen si tu farmičku založte, aspoň budeme mít s kým porovnávat "úrodu"...:o)))

angel



05. 08. 2008

Neboj, tyhle fanoušky Ti určitě nikdo nepřebere...!:o)) A ten fernet....se nediv, že nedává, když se s tím pořád tak mazlíš ...:o)))

 

angel



05. 08. 2008

to Honza: No, nechci být morbidní, ale na druhou stranu nikdy nevíš, kdy se Ti taková pěkně "naimpregnovaná" pikslička může hodit...:o)) Bolí hlava? To víš, to nesmíš ty bylinky kombinovat s jinými "laky"!:o))

to Vašek: Myslíš? Tak to abych si začala dávat pozor, co mi leze kolem stanu...:o))

Ještě nějaké dvojzávody navíc a počítám, že někteří by si pomalu mohli zakládat slimejší farmy...., třeba ve Strážově, co Honzo? :o)))

 

angel



05. 08. 2008

to angel: Já už bych skoro řek že ty slimouší dou po tom fernetu.

Václav Fiala



05. 08. 2008

to petr- Žákava: On si třeba myslí, že mu ten fernet pomůže jako desinfekce proti slimákům a ono pořád nic :o))

angel